"Therese du har shoppingförbud i en månad" - pfft

Felix gjorde våfflor till mig till frukost och sen har jag Lunchat med Moa i stan, det var ytterst trevligt! (tacobar, riktigt exclusiv mat!) Blev att lite små saker följde med hem. bland annat en långklänning, ett armband och underkläder (okej, bland annat... de va allt, hehe) visar sen på bild! jag börjar lixom jobba om tio minuter! Idag känns som en dag med lagom mycket folk!
(random bild på där jag bor, eftersom att inlägg utan bilder suger!)

Alla kan vara konstnärer

Åh va härlig kvällen blev. gossip, 2 timmars bad i jacuzzin å lite mer gossip. girlpower!
Simone tycker det är väldigt gott att äta parmesanost med balsamvinäger på, och jag och sara lyckades konstatera att hon omedvetet bildat något slags konstverk på varje ostbit. (Uppifrån från vänster och ner; en bloddroppe, en spermie, en skalbagge som bajsar, en stövel, en snopp, en orm, en gubbe som sitter ner med raka ben, en smiley, två fotspår, ett nyckelhål)

Nostalgiska stunder

Vi har precis kollat genom alla bilder från högstadiet och kommit fram till att det är inte vissa folk som vi saknkar, utan dom "familjära" sstunderna med varandra. Vi skulle vilja ha sommarskola med förra klassen och uppleva vardagen som den var då!
.
Nu ska vi två dejta och Sara Ervik kommer att agera som tredje hjulet!

Bikinis är färskvaror

(fråga inte vad jag gör med handen för de har jag inget svar på..)
Varje år kommer sommaren, vilket betyder att du varje år måste tvingas gå runt i affärerna och pröva bikini efter bikini. Det finns några viktiga saker när man letar efter sommarens snyggaste bikini. 1. den ska sitta uppe utan att behöva skära in i allt de fett som tjejer oftast tycker att dom har 2. alla får inte ha likadan bikini som dig 3. den ska ge bikiniränder som man kan leva med att ha (det är inte snyggt med för breda bikinilinjer som syns när man har linne osv.) Men det viktigaste är nog trots allt att du själv måste trivas i den! Jag älskar min bikini iår, fast det gör jag varje år, sen står man där sommaren efter med förra årets bikini i handen och tänker, hur fan kunde jag ha den här på mig? Bikinis är färskvaror.
.
.
.
För den individ som la märket till mina klackskor som står på golvet; jag blev kär. dom är så somriga! Det ända problemet är att jag är 173 cm lång, vilket är ganska långt. jag blir alltså väldigt, jättelång när jag har dom på mig. Även fast jag hade det i bakhuvudet när jag såg dom i affären kunde jag inte låta bli att köpa dom! nu står dom hemma på golvet och bara ser fina ut! men vem vet, kanske kommer det en dag då dom passar perfekt till outfiten! det är bra att ha alltså! ;)

Sol = Sommar

Solasola! å måste bara säga att jag ääääälskar min bikini! (måste visa sen när jag kommer hem!) man känner sig så... fin i den!

Nu väntar jag på att klockan ska bli 15 så att jag kan få påbörja min dejt med simone! Vi ska göra oss fina med ansiktsmask och inpackning, sen blire bad och bastu!


HAHAHA soet!

... 5 månader efter

oj va mkt som har hänt, men de e historia nu!
kanske känner för att lägga upp bilder någon gång, men för tillfället är historian ointressant!


Dagen har bestått av båt i "skärgården" (lol, till drottningholm å tillbaks!), vattenskidor och soppatorsk. jag var nog bäst i världen på vattenskidor för att vara första gången (kom upp på andra försöket!). Måste göras om, de va grymt kul. Nästa gång drar jag iväg med ngra vänner i stället, fet najs att latcha med vattenskidorna! massor med skratt.

Det är hunks på tv. måste seeee :D nunununu


pappa

Burra, Charlie, jag

Charlie

RSS 2.0