LOV, hallelujah!

äntligen lov! mhm, ha de så gått på lovet alla! om ngn vill göra nåt, 0707356244 ;) imorgon ska jag träffa bästaste Simone :D Något annat kul är att glassbaren kommer bli så otrooooligt grym iår! fy satan va jag längtar! skärtorsdagen alla, VÄLKOMMNA!

min katt vill inte spela kort med mig, vill du?

jag är jättesugen på att spela kort, därav rubriken. men jag är själv hemma med min katt :/ inte kul alls... någonting annat lite halvskummt är att jag har panik över att jag inte har ngra läxor :O :O lixom va? + att jag hade matteprov idag tydligen? eller jaja, läxförhör, men samma sak, typ! jag va as stolt för att jag klarade en uppgift, å så klantar jag mig och skriver att 180-40 är 120....... inte kul alls, irriterande!

@ skolan, yeah!

Sitter i skolan och jobbar med historia, jag och olivia asså, VILKET TEAM!! :D har nyss gjort brorsans sammanfattning av boken "holes" som dom läst i skolan, fick 100 kr för det, lättförtjänta pengar?? ;)

nu måste jag plugga, tjarrå!


hos felix <3

spanskaprov och jobb, det är väl typ allt? ^^
nu ligger jag i felix rum och ska snart sova, så här ser de ut i hans rum :d kaaos

Hej blogg?

Ska jag blogga? Ska jag inte? Ska jag blogga? Ska jag inte?... Hmmm... okejdå! ett litet tag, får se hur länge jag orkar denna gång ;) ;)
Var i Finland i helgen, myyyyyyyys som fan! (Där ifrån kommer headern också, mhm!) Lägger upp lite fina bilder!
Satt och väntade på terminalen lite fööööör länge!
- Per, kan du kolla om jag har en repa i linsen? *Klick*
- vad hände?
mmm, yammi, cooli, oooldie!
typ as snygg, eller? :D
hihi, lite interns sådär! ;) ;)
HEEEEEEEEEEEEEEEEET (& cool)

RSS 2.0